U kunt bij ons terecht voor allerlei totaaloplossingen op het gebied van uw administratieve organisatie, zowel backoffice als frontoffice. Zoals het opzetten van uw verkoopsysteem, relatiebeheer, projectadministratie en een productievolgsysteem.

Techniek
We maken gebruik van Microsoft ontwikkelingomgevingen (VB, VB.NET, ASP, ASP.NET, MS-Access, SQL-Server) en opensource omgevingen als DotnetNuke en MySQL.

Werkwijze
Het ontwikkelen van maatwerk vergt een bepaalde inzet van leverancier en klant. Om een programma te maken waar u helemaal tevreden over bent, is het noodzakelijk intensief samen te werken tijdens het hele traject van analyse, creatieve ontwikkeling tot aan de aflevering. Daarom staat een prettige onderlinge verhouding en samenwerking bij ons op de eerste plaats. Neem vrijblijvend
contact met ons op!


Voor uw professionele website zonder poespas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden dat een website voornamelijk informatief en gebruikersvriendelijk moet zijn. Ook moet u makkelijk uw gegevens kunnen beheren. Met een website van ons kunt u bijvoorbeeld gebruikers aanmaken en hen specifieke rechten toewijzen. 

Techniek
Uw website ontwikkelen we in DotNetNuke. Dit is een van de grootste en populairste 'open source' Content Management Systemen (CMS) voor het ontwikkelen van moderne websites.

Mogelijkheden:
Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van uw bestaande database(s) met uw website. 
Lees meer bij onze portfolio en informeer naar de mogelijkheden.

Indien u een bestaande applicatie heeft in VB, VB.NET, MS-Access/MS-Excel dan kunnen wij u bijstaan in het aanpassen van uw applicatie.

Voorbeeld:
Op dit moment zullen alle bestaande systemen die betalingsbestanden aanmaken (voor uw bank) aangepast moeten worden naar de nieuwe SEPA standaard XML 'pain.001.003'. De oude formaten (o.a CLIEOP) zijn nog tot februari 2014 te gebruiken. Zie meer informatie over SEPA op http://www.betaalvereniging.nl/

Wat kunnen wij voor u kunnen betekenen:
  • Analyseren van de applicatie en database
  • Plan van aanpak en offerte
  • Aanpassen van uw database met extra rekeningnr velden
  • Omzetten van alle rekeningnummers naar de nieuwe IBAN rekeningnrs (in nieuwe velden)
  • Aanpassen van de code waarmee de betalingen worden geëxporteerd
  • We zorgen dat u voorlopig met 2 systemen kunt werken (oude en nieuwe export-formaat)
  • Testprocedure (met een copy omgeving)
  • U test zelf uw systeem met enkele kleine (1 euro) betalingen

Bookmark and Share