Page Options

Menu Styles:
MenuaMenubMenucMenud
Page width and font size:
Small width layoutMedium width layoutMaximum width layoutMaximum textMedium textSmall text
Ron Nieuwerf
~ gitaar ~

Ron is van jongs af aan met muziek bezig. Hij is geinspireerd door vele invloeden, maar met name door Pat Metheny.

Ron zoekt in de muziek altijd naar de 'magie' : het moment dat alle muzikanten zich wezenlijk met elkaar verbinden via de muziek, waardoor de muziek als vanzelf ontstaat. Just Vibes.

Drums was zijn eerste instrument. Op zijn 14e heeft hij zichzelf gitaar leren spelen op een oude gitaar met  slechts een snaar. In middels speelt hij op diverse gitaren, o.a. een 7-snarige akoestische gitaar en een jazz-gitaar. De 7-snarige gebruikt hij bij optredens met kleine bandbezetting.

Tom Blokhuis Minimaliseren


Tom speelt al jaren bas in verschillende formaties. Hij speelt meestal op fretloze bassen of de contrabas. Zijn spel is te karakteriseren als dragend en melodisch. 
Wilfred Kroes
~ trompet ~

Wilfred is op jonge leeftijd begonnen als bugelist bij plaatselijke muziekverenigingen. Zijn diensttijd heeft hij doorgebracht bij de  Koninklijke Luchtmacht Kapel, waar hij naar zijn eigen zeggen "echt heeft leren spelen". Hier is zijn gevoel voor improviseren tot ontwikkeling gekomen.

Zijn trompetgeluid is te karakteriseren als warm en zacht in volume met veel valse lucht (a la Chet Baker). Hij bespeelt zijn bugel, trompet en de cornet met diverse dempers. Wilfred is zowel een 'notenvreter'  als een 'improvisator'.

 
 
Johnny Fransz Minimaliseren


Op percussie (conga's en alle mogelijke ritsels) hebben we Johnny. Hij weet de songs op een fantastische manier in te kleuren en de dynamiek in de muziek te versterken. 
Joost Koppert
~ drums ~ zang ~


Joost speelt drums en zingt af en toe de lead-partijen.

Elke keer weet hij de songs een nieuwe drive mee te geven waarmee hij de band verrast. Een song klinkt nooit twee keer het zelfde.
Joost speelt drums in verschillende bands uit Zwolle en omgeving, maar is dus bij Just Vibes ook te beluisteren als zanger. 
Zijn drumkit varieert en past hij aan op het gewenste geluidsniveau van een optreden.


Copyright 2014 by Equinox Soundscapes Privacybeleid